Skip to forum content
BSD Srbija
Zajednica korisnika BSD/UNIX sistema Srbije
You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
IRC Kanal
Zvanični IRC kanal BSD Srbije se nalazi na: irc.freenode.net #bsdsrbija. Pozivamo vas sve da nam se pridružite u ćaskanju.
BSD Srbija » Obaveštenja » Izgubljeni korisnici - UPDATE
Pages: 1
You must login or register to post a reply
Posts [ 5 ]
- From: Singidunum
- Registered: 28-03-2005
Topic: Izgubljeni korisnici - UPDATE
Nas kolega MarkoBalkan mi je danas skrenuo paznju da mu je nestao nalog kao i svi postovi. Sreca te data centar u kome drzim server radi backup svega dva puta dnevno tako da sam vratio backup tik pre nego sto sam napravio sranje u bazi. Hteo sam da obrisem sve spam bot korisnike iz baze posto forum nema opciju da to radim preko njega... i obrisao sam sve korisnike koji jos uvek nisu aktivirali svoje naloge. Iz nekog razloga je to obrisalo i neke validne korisnike. Glupost. No, sada je sve vraceno na stanje od pre dva dana - sreca te u medjuvremenu nije napisano nista tako znacajno. Izvinjavam se zbog ove neprijatnosti - moja greska je bila sto sam pretpostavljao da je u bazi sve pravolinijski te da brisanje korisnika koji nisu aktivirali svoj nalog neko vreme nece napraviti nikakvu dodatnu stetu. Javite mi ako jos nesto nije kako treba... a sve ove spam korisnike cu vec obrisati nekako... radicu lokalno na laptopu pa cu prebaciti bazu kada budem siguran da je sve OK.
@Marko
Izvinjavam se jos jednom.
Those who do not understand Unix are condemned to reinvent it, poorly.
- From: Novi Sad
- Registered: 09-08-2009
Re: Izgubljeni korisnici - UPDATE
Pa greske se desavaju... ne zameram ti... 
Ovakve greske ne smeju da se desavaju. 
- soxxx
- Administrator
- From: Kosovo
- Registered: 08-11-2005
Nightweaver wrote:Javite mi ako jos nesto nije kako treba...
Vidim da nedostaje par postova (ili samo jedan?) u skorasnjoj temi o winbind i Samba u FreeBSD sekciji. Za korisnike neznam.
Ako se radi 2 puta dnevno zar nije imao noviji backup?
Nightweaver wrote:...a sve ove spam korisnike cu vec obrisati nekako... radicu lokalno na laptopu pa cu prebaciti bazu kada budem siguran da je sve OK.
Javi ako treba neka pomoc, ako nemas vremena da sredis to.
The best way to learn UNIX is to play with it, and the harder you play, the more you learn.
If you play hard enough, you'll break something for sure, and having to fix a badly broken system is arguably the fastest way of all to learn. -Michael Lucas, AbsoluteBSD
Nije mogao. Posto sam petljao rucno po bazi nesto posle backupa. Tako da je sve novije bilo osteceno. Jbg.
Na zalost, nema mi pomoci.:)) Sredicu ja to na svom kompu pa cu samo vratiti nazad. Moracu samo malo pazljivije da napisem SQL upit. Hvala na ponudi, svakako. 
Topic options
RSS topic feed
Pages: 1
You must login or register to post a reply
BSD Srbija » Obaveštenja » Izgubljeni korisnici - UPDATE