Topic: Besplatan Solaris 10 DVD!
Svi oni koji žele da isprobaju ovaj operativni sistema sada imaju mogućnosti da naruÄÂe besplatan DVD
:)
You are not logged in. Please login or register.
BSD Srbija » Ostali operativni sistemi » Besplatan Solaris 10 DVD!
Svi oni koji žele da isprobaju ovaj operativni sistema sada imaju mogućnosti da naruÄÂe besplatan DVD
:)
A do sad su mogli da ga skinu..besplatno.:D
Those who do not understand Unix are condemned to reinvent it, poorly.
Da, ali ovo mnogo znaci onome ko ima sporu Internet vezu, mislim da je Solaris oko 1 i nesto GB? (svi diskovi)
The best way to learn UNIX is to play with it, and the harder you play, the more you learn.
If you play hard enough, you'll break something for sure, and having to fix a badly broken system is arguably the fastest way of all to learn. -Michael Lucas, AbsoluteBSD
Jeste..ali opet ce mu biti potreban Net ako misli da uci kako rade paketi itd. Spremam Sun ispit pa znam;) Mada su se sad svi naprzili na Solaris...Sun planira da ga izda pod GPL..ako se to desi Linux ce biti zbrisan.:)
Da li je neko naruÄÂio i dobio cd? Ja sam ga naruÄÂio, mislim da ima tri nedelje, ali joÅ¡ nije stigao.
Stara kineska poslovica kaže: "Ne udarajte monitor, kućište je krivo za sve!"
Narucio sam i ja, nisam proverio ali mislim da mi jos nije stiglo...neznam tacno kad sam narucio, cini mi se ubrzo nakon sto sam procitao ovaj post.
The best way to learn UNIX is to play with it, and the harder you play, the more you learn.
If you play hard enough, you'll break something for sure, and having to fix a badly broken system is arguably the fastest way of all to learn. -Michael Lucas, AbsoluteBSD
Samo da vam javim da je meni baš juče stigao paket. Tri DVD-a.
Kad si narucio?
Čini mi se da je prošlo dobrih mesec dana. Inače stiglo je i dvojici mojih drugova.
Meni stigli DVD-ovi za manje od nedelju dana, slali ih iz Germanije ![]()
Windows: Where do you want to go today?
Linux: Where do you want to go tomorrow?
BSD: Are you guys coming or what?
Samo da vam javim da je meni baš juče stigao paket. Tri DVD-a.
što se sve dobiva u ta 3 dvd-a?
dali sav potreban software za administraciju?
Mozes da download-ujes sa SUN-ove web-stranice ali mora da se registrujes. (Bar je moglo dok SUN nije bankrotirao). Jer taj Solaris 10 uopste moze da radi na i386?
To ti je ista prica kao za Oracle. Treba ti SUN-ov hardware.
Mozes da download-ujes sa SUN-ove web-stranice ali mora da se registrujes. (Bar je moglo dok SUN nije bankrotirao). Jer taj Solaris 10 uopste moze da radi na i386?
To ti je ista prica kao za Oracle. Treba ti SUN-ov hardware.
postji solaris i za x86 arhitekturu, 32 i 64 bitni.
http://www.sun.com/software/solaris/get.jsp#download
koliko vidim prvi je normalan dvd i 4 dvd-a na kojima se dobije developer kit.
link za download, za sparc i x86
https://cds.sun.com/is-bin/INTERSHOP.en DS-CDS_SMI
Last edited by MarkoBalkan (29-07-2009 07:52:00)
BSD Srbija » Ostali operativni sistemi » Besplatan Solaris 10 DVD!